La meva llista de blogs

dimarts, 10 de setembre del 2024

Composició d'Oceans Sonors

 

Hola mariners i marineres! Hui anem a fer una activitat molt especial, on tots junts crearem un oceà de sons. Us imagineu com sonen les ones del mar? I el vent? I els animals marins? Doncs, entre tots, convertirem la classe en un oceà ple de música i sons màgics!


Què farem?

Escoltar l'oceà: Primer de tot, parlarem dels sons que podem escoltar al mar. Potser les ones que trenquen a la vora de la platja, el vent bufant entre les veles, o el cant d'una balena en la distància. Què més podríem escoltar en l'oceà? Cada so té un ritme i una intensitat.


Crear els nostres sons marins: Ara és el vostre torn! Cadascú de vosaltres escollirà un so que represente l'oceà. Podeu utilitzar els instruments que tenim a classe, com el tambor per fer el soroll de les ones, una pandereta per imitar el vent, o un triangle per fer el soroll dels peixos que neden. A més, podreu inventar un ritme especial per al vostre so.


Presentar els sons: Quan ja tingueu el vostre so marí preparat, aneu a compartir-lo amb la resta de la classe. Explicareu quin so heu escollit i per què. Quina part de l'oceà esteu representant? Les onades, els animals, el vent?


Crear un oceà musical: Després de les presentacions, unirem tots els nostres sons per crear una gran composició d'oceà. Jo seré el capità i vosaltres els músics mariners! Anem a treballar junts per fer que el nostre oceà sonor siga el més màgic i sorprenent possible.


Reflexió: Quan acabem, parlarem sobre què hem sentit i com ens ha fet sentir la música. Què hem aprés sobre els sons i sobre la música? I, el més important, com ens hem divertit creant el nostre oceà sonor!


Preparats per a convertir-vos en els músics de l'oceà?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada