La meva llista de blogs

ATENCIÓ!!

Mòbils i tauletes

Per a que funcionen tots els jocs flash  al mòbil i tauletes digitals , cal que instal·les el Navegador Puffin.

dijous, 21 de maig de 2020

Pregunta????

Què és aquest instrument i per a que serveix? 

26 comentaris:

 1. Bona vesprada , m'agradat moltíssim . Adriana

  ResponElimina
 2. Bon dia, es un metronome, servix per a mesurar el ritme

  Hector Fuster

  ResponElimina
 3. Hola Jaume,soc Roberto Vijiala 6B
  El metrònomo és un aparall que produix una pulsació regular fent angles.La pulsació pot ser auditiva ,visualO tàctil.És començaren a constrir a principis del segle XIX.És emprat per molts músics,però musicalment parlant és una eina que ha aixecat moltes contrvèrsies.El metrònomo mecànic va ser inventat per Drietrich Nikolaus Winkel a Amsterdam l´any 1812.El metrònom és usat pel músic per tocar en el tempo que el compositor ha escrit que s´ha de tocar la peça i per mantenir un tempo consatant.El tempo es mesura sempre en pulsaciones per minut.

  ResponElimina
 4. Hola Jaume soc salahdin de 6B
  Un metronome es Instrument per a mesurar el temps d'una composició musical i marcar de manera exacta el compàs; el mecànic consisteix en un pèndol invertit que es mou d'un costat a un altre i emet un clic a cada cicle, amb un petit contrapès que pot pujar-se o baixar-se pel pèndol per ajustar el compàs; l'electrònic indica el compàs amb un senyal sonor o lluminós o amb totes dues.

  ResponElimina
 5. Bona nit Jaume Soc Silvia Rodríguez Piñero de 6 A

  Es unmetrònom. És un aparell que servix per a marcar el tempo o velocitat en les obres musicals. Produïx de forma regular un senyal acústic y/o visual que permet al músic seguir el pols del compàs de forma exacta.

  ResponElimina
 6. Hola Jaume soc Rayan Chikh de 6B
  El metrònom és un aparell utilitzat per indicar temps o pols de les composicions musicals. Produeix regularment un senyal, visual o acústica, que permet a un músic mantenir un pols constant a l'executar una obra musical.

  ResponElimina
 7. Hola Jaume soc Noha Taouaf 6B

  Es un Metrònom

  El metrònom és un aparell que produeix una pulsació regular fent servir angles. La pulsació pot ser auditiva, visual o tàctil. Es començaren a construir a principis del segle XIX És emprat per molts músics, però musicalment parlant és una eina que ha aixecat moltes controvèrsies. La paraula és d'origen grec: metron = mesura, nomos = regular. Tal com mostra la secció, una actuació amb metrònom xoca amb l'expressivat que ha de mostrar el músic, en aquest aspecte el metrònom és un entrebanc a l'expressió. Així, hi ha ritmes com la Samba que, si es volen interpretar correctament, no poden ser polsats amb el ritme del metrònom. Per això hi ha músics que rebutgen totalment l'ús del metrònom.

  ResponElimina
 8. Hola Jaume! soc Iván Ordoñez es un metronomo

  ResponElimina
 9. Hola Jaume soc Livi de 6B
  És un metrònom. El metrònom és usat pel músic per tocar en el tempo que el compositor ha escrit que s'ha de tocar la peça i per mantenir un tempo constant. El tempo es mesura sempre en pulsacions per minut.

  ResponElimina
 10. Hola Jaume soc Cristina de 6A
  Es un metronom. El metronom és un aparell que produeix una pulsació regular fent servir angles. La pulsació pot ser auditiva, visual o tàctil. Es començaren a construir a principis del segle XIX.És emprat per molts músics, però musicalment parlant és una eina que ha aixecat moltes controvèrsies.

  ResponElimina
 11. Hola Jaume soc Iman de 6A.
  El metronom Produeix regularment una senyal, visual o acústica, que permet a un músic mantindre pols constant al executar una obra musical.

  ResponElimina
 12. Hola Jaume, soc Daniela Serna
  Aquest instrument es un metrónom, servix per a mesurar el temps amb una pulsació.Servix per a que totes les notes duren el mateix temps o el que indiquen.

  ResponElimina
 13. Hola jaume soc izan 6b
  El metronom es un aparell que produeix una pulsacio regular fent servir angles. El temp es mesura siempre en pulsaciones per minut.

  ResponElimina
 14. Hola Jaume soc Carla de 6a
  El gramòfon és un aparell que reprodueix per mitjans mecànics els sons enregistrats en un disc. Va ser el primer sistema de gravació i reproducció de so que va utilitzar un disc pla, a diferència del fonògraf que gravava sobre cilindre. Així mateix va ser el dispositiu més comú per reproduir so gravat des de 1888 fins a la fi de la dècada del anys 1980.

  ResponElimina
 15. Hola jaume es un metronom
  serveix per a marcar el temps del comas en la musica

  ResponElimina
 16. Genial, xics. Moltes gràcies. Vos passe ja el que serà probablement l'última tasca de música d'aquest curs.

  ResponElimina
 17. Hola bon día soc Ayman
  El metrometre se trata de un aparato utilizado para indicar tiempo o pulso de las composiciones musicales,produce regularmente de señal,visual o acústica

  ResponElimina
 18. Bon día Jaume,aques instrument es un metronome.Servix per a comptar els ritmes o les pulsacións de una nota

  ResponElimina
 19. Bon día Jaume, sóc Diego
  aquest instrument s'anomena metronome i serveix per indicar les pulsacións de les compocisions musicals.

  ResponElimina
 20. Hola Jaume sóc Miguel de 6éA
  El metrònom és un aparell utilitzat per a indicar temps o pols de les composicions musicals. Produeix regularment un senyal, visual o acústica, que permet a un músic mantindre un pols constant en executar una obra musical.

  ResponElimina
 21. Hola soc Ander de 6B.
  Es un metrònom. Serveix per a marcar el passos de una cançó o un volumen.

  ResponElimina
 22. hola Jaume soc Emi de 6B
  El aparat es un metronomo sirve para medir el tiempo y la velocidad a la que debes tocar

  ResponElimina